המשך הטיול באיים האזוריים. כאן אפשר לקרוא על התחלת הטיול בסאו מיגל.
היעד הסופי שלי באותו יום היה פורנאס שנמצא יותר מזרחה. בדרך אליו יש עוד אגם שהוא מוקד תיירותי, Lagoa do Fogo (אגם האש), אז אמרתי שאסע דרך שם. הגדרתי בתור יעד בגוגל מפס והתחלתי בנסיעה.
לא עברו כמה דקות וכבר החלטה הרת גורל עומדת בפניי… הכביש מראה לקחת ימינה בעוד "היא" (גוגל מפס) אומרת להמשיך ישר. זו נקודת זמן שצריך להחליט על מי סומכים יותר – הלכתי עם גוגל כי זה היה נראה לי טיפה יותר הגיוני.
אחרי משהו כמו 20 דקות הגעתי לנקודה שממנה מתחיל מסלול הליכה אבל ירד גשם והיה מעונן אז חיכיתי קצת בתקווה שזה יעבור אבל זה לא קרה, במזג אויר כזה לא היה טעם ללכת במסלול, אז המשכתי כבר ל-Furnas.
בדרך ראיתי תמרור חום שמצביע לכיוון Pico do Ferro, לא ידעתי בדיוק מה זה, אבל שלט חום זה תמיד טוב 🙂 , אלה השלטים שמצביעים על נקודות חן, תצפיות וכו'. עליתי בקטנה והגעתי לתצפית על אגם פורנאס. היה אפור כזה אבל עדיין מקום יפה.