האתגר הוא למצוא אחד חמוד וזווית טובה מבחינת התאורה כי זה לא שאני יכול לביים אותו, "קח שמאלה, תסתובב, ועכשיו חיוך" – לא.
אני נשכב על הקרח (מיינד יו!), זוחל ומתגלגל – הכל כדי להגיע לפרפקט שוט – הכל כדי לעזור לו להרגיש פחות מאויים… אז מסתובבים בין הגורים האלה, מחפשים זוויות טובות, וחווים את הרגעים הקסומים האלה כשלפעמים הם אשכרה מתקרבים עד המצלמה!
נחמד לראות גם את האמהות שמוציאות ראש מהמים אבל הן הרבה פחות חמודות חחח. כל העניין הזה של הגורים במצב הזה כלומר על הקרח מדובר על 15 יום עד 3 שבועות, אחרי זה האמא יוצאת שוב להזדווג והגור צריך ללמוד להסתדר לבד. הרבה מהגורים שראיתי לא ישרדו כי הם נולדו מאוחר יותר בעונה מה שאומר שיהיה להם פחות זמן קרח ופחות זמן לצבור שומן שיגן עליהם.
בסרטון תוכלו לראות את הכתבה שהחבר'ה של גוד מורנינג אמריקה הפיקו. הסיבה היחידה שזה נראה יותר טוב זה שהם הגיעו צוות חחח. תבינו שרק לתפעול הרחפן הגיעו שני אנשים – מטיס וצלם, אז קטונתי.
איזה מדהים! חוויה חד פעמית נדירה וייחודית. שאפו על המאמץ והכתיבה המשעשעת
תודה מלי 🙂
ערן, זה מדהים. לגמרי זכית. ועוד לחשוב שכל האופרציה הזאת והחוויה הנדירה התרחשו על רקע של ימי הקורונה.
כשהייתי שם לפני שראיתי את הכלבים ניסיתי לא לחשוב על זה…
יו זה מסע מטורף! והם כאלה מתוקים!
ממש הספקת בשניה האחרונה לפני שהעולם נדם.
הם ממש ממש מתוקים! ולשמוע אותם קוראים לאמא או לחילופין מגיע אל הקרח לידי ככה שאני מרגיש את הנחיריים שלו זה מטורף ברמות!
כן, הגעתי די ברגע האחרון…
יפה מאוד! תמונות יפות!
תודה יאיר!
פוסט מרתק, טיול כל כך יוצא דופן, אהבתי שהלכת לראות את הדובים מצד אחד והאוכל שלהם מצד שני. התחברתי ל״אוכל״ איזה מתוקים!!! נראה חויה נהדרת
ככה סגרתי מעגל 🙂
כתבה מדהימה נהניתי מהקריאה התמונות והרגשתי שותפה להרפתקאה מיוחדת במינה .במיוחד בימים אלו להגיע מטיול מרתק בקצה העולם המרחבים היופי והטבע לבידוד וסגר. אולי נעריך יותר את החופש והיופי.
ערן עשית טיול מדהים. כל הכבוד וגם לי יש חלק קטן בסיפור
שמח שהרגשת כך, בהחלט היה לך חלק בחוויה הזאת!